Stichting ELBHO

Stagiair(e) gezocht?
HBO-Stagemarkt helpt u met het vinden van een stagiair(e).

Uw onderneming biedt stageplaatsen aan voor hbo/wo/ad-stagiairs of afstudeerders. Dan kunt u op uw eigen website een opdracht plaatsen en wachten tot daar studenten op af komen. Óf… U laat uw bedrijf erkennen als ELBHO erkend stagebedrijf hbo/wo ®, en maakt hiermee de kans aanzienlijk groter dat uw stageplaats gevuld wordt. Wij hebben samenwerkingsverbanden met hogescholen en universiteiten, die waarde hechten aan stagebedrijven waarvan de kwaliteit geborgd is door een onafhankelijke organisatie, zoals Stichting ELBHO.

Wanneer uw bedrijf erkend is bij ELBHO bieden wij u de mogelijkheid stagevacatures te plaatsen op HBO-Stagemarkt.nl. HBO-Stagemarkt is dé website die erkende stagebedrijven en studenten met elkaar verbindt. Jaarlijks zijn er zo’n 90.000 studenten die een meerwerkstage of afstudeerstage zoeken.

Wilt u meer informatie over erkenning van uw bedrijf? Neem dan contact op met Stichting ELBHO

Voordelen van een stagevacature plaatsen op HBO-Stagemarkt

Al veel stagebedrijven zijn u voorgegaan. Op het stageplatform HBO-Stagemarkt zoeken verschillende hbo en wo-studenten naar een stageplaats. Voor de erkende stagebedrijven is het plaatsen van een stagevacature op HBO-Stagemarkt gratis. Daardoor is het ook goed mogelijk dat het bedrijf één stageplaats beschikbaar heeft maar twee verschillende opdrachten open heeft staan. Daarnaast is er voor de stagebedrijven persoonlijke ondersteuning bij het plaatsen van een stagevacature. Samen maken we er een succes van!

Hoe werkt HBO-Stagemarkt?

Voor stagebedrijven en voor studenten is HBO-Stagemarkt gratis. Beide hebben een eigen account. De stagebedrijven voor het plaatsen van stagevacatures en de studenten om direct te kunnen solliciteren op één van de vele stagevacatures. Studenten die hun profiel volledig hebben ingevuld kunnen door ons worden gekoppeld aan de stagebedrijven die vacatures in een bepaalde studierichting en in hun omgeving beschikbaar zijn.

Eenvoudig een stagevacature plaatsen

Vanuit HBO-Stagemarkt is het heel eenvoudig voor u als werkgever om een stagevacature te plaatsen. Vanuit het profiel kunt u eenvoudig meerdere vacatures plaatsen. In het account voor de stagebedrijven kunt u bovendien eenvoudig de stagevacatures stoppen, pauzeren of weer aanzetten. Heeft u reeds een stagiair geworven voor februari en heeft u in september dezelfde stagevacature? Verleng dan de stagevacature en de vacature staat direct weer online. Voor bedrijven die een eigen recruitmentwebsite hebben is er de mogelijkheid tot het uitwisselen van deze data doormiddel van een API-koppeling. Dit bespaart u enorm veel tijd omdat u op één plaats – uw eigen website- de vacatures bijhoudt.

Dashboard Bedrijven op HBO Stagemarkt
Vacatures Overzicht voor Bedrijven HBO Stagemarkt
Vacatures plaatsen op HBO Stagemarkt
Beschrijving vacature invullen HBO Stagemarkt
×

 

Samen staan we sterker

Naast de mogelijkheid dat wij studenten, na het invullen van hun profiel kunnen koppelen (HBO-Stagemarkt en/of Stichting ELBHO zijn onafhankelijk en daardoor ook geen bemiddelingsbureau of stagebureau) delen wij de vacatures op onze sociale media zoals LinkedIn en Instagram en wordt er wekelijks een stagevacature gedeeld in de nieuwsbrief van Maarten Brand (Werf Slim!), stage expert bij Bureau Brand.