Stagiair loopt stage bij een hr-afdeling

HR-stage bij een erkend stagebedrijf

Op HBO-Stagemarkt vind je jouw HR-stage. Wil jij straks het werkveld in en gaan werken voor grote of middelgrote bedrijven en alle zaken omtrent personeel regelen? Denk hierbij aan het adviseren van het management over personeelsvraagstukken, of haal jij je energie uit het ontwikkelen van de werknemers? Beide zaken komen terug in de functie van HR-medewerkers bij grote en middelgrote bedrijven.
Of ben jij die intercedent die uit de grote groep medewerkers binnen het uitzendbureau een match aandraagt voor die uitstaande functie bij één van je klanten? Kortom met je HR-opleiding kun je verschillende kanten op. Opzoek naar een HR-meewerkstage of een HR-afstudeeropdracht? HBO-stagemarkt is dé website die erkende stagebedrijven en Human Resource Management studenten met elkaar verbindt.

Jouw HR-stage

Jouw HR-stage kies ja natuurlijk zorgvuldig. Je krijgt immers de kans om binnen een bedrijf en wellicht het vakgebied waarin jij straks wilt werken in de keuken te kijken. Tijdens je HR-stage kun je aan de slag op een HRM-afdeling. Daarnaast passen HR-stages ook prima bij een arbeidsbemiddelaar en bij consultancy bedrijven die actief zijn op HR-gebied.

Of je nu opzoek bent naar een HR-meewerkstage of naar een HR-afstudeerstage er zijn verschillende soorten stages mogelijk.

Jouw HR-stage vind je op HBO-Stagemarkt

Heb jij al een gratis profiel aangemaakt op HBO-Stagemarkt dan ontvang je automatisch de nieuwste HR-stageplaatsen in jouw regio in je mailbox. Bovendien kun je met een gratis account vacatures markeren als favoriet. Zo vind je deze stagevacatures voor HR-stage snel terug. Geen profiel maar toch opzoek naar een HR-stage? Via ’Zoek stage’ op onze website kun je door het gebruik van onze zoekfilters jouw Human Resource Management stage vinden. Ook kun je filteren op een meewerkstage of afstudeerstage. Zo wordt het nog eenvoudiger om een stageplaats te vinden bij een stagebedrijf die de kwaliteit van stage hoog in het vaandel heeft staan.

Lees Meer >>

Recente HR-stages

Stagiair(e) Organisatie & Personeelszaken
Business Innovation, Business Studies, Commercieel Management, Commerciele Economie, Human Resource Management, Marketing Communicatie, Marketing Management

Amsterdam, Nederland

2D Artist - vormgever
Communication and Multimedia Design, Creative Media and Game Technologies, Crossmediale Communicatie, HBO-ICT, Learning and Development in Organisations

Haarlem, Nederland

MarCom Stage
Bedrijfskunde, Business Studies, Commercieel Management, Commerciele Economie, Communicatie, Crossmediale Communicatie, Human Resource Management, Management, Marketing Management, Sales en Accountmanagement

Amsterdam, Nederland

Bekijk alle HR-stages

Vind jouw HR-stage