Stage of afstudeerstage in Rotterdam

Op zoek naar een stage in Rotterdam voor je meewerkstage of afstudeerstage?

Het moment is aangebroken. Over ongeveer 3 maanden ga je stagelopen. Jouw voorkeur gaat uit naar een stage in Rotterdam. Je studeert en verblijft hier tenslotte. Via school zijn er een aantal stagemarkten georganiseerd waar bedrijven uit de omgeving van Rotterdam hun stageplaatsen kenbaar hebben gemaakt. Het stagebedrijf in Rotterdam waar jij naar op zoek bent zat er nog niet tussen. Maar ja, je hebt wel een stagebedrijf nodig. Bekijk dan eens de stagevacatures op HBO-Stagemarkt. De stagevacatures op HBO-Stagemarkt zijn bij een door Stichting ELBHO ‘Erkend Stagebedrijf’ voor stages in het hoger onderwijs.

Stage lopen in Rotterdam

Tijdens je stage in Rotterdam doe je niet alleen zelf praktijkervaring op. Je ontwikkelt niet alleen je eigen competenties maar je start ook met het bouwen van een netwerk. Een netwerk dat gedurende je loopbaan steeds zal worden uitgebreid. Tijdens je meewerkstage krijg je verantwoordelijkheden en voert vaak dezelfde werkzaamheden als een vaste medewerker in opleiding uit in het kader van je eigen ontwikkeling. Ga je voor een afstudeerstage in Rotterdam, dan ga je een probleem oplossen vanuit een praktijksituatie. Kortom voor jou een unieke kans om ergens in de keuken mee te kijken.

Het grootste aanbod aan hbo-stages in Rotterdam bij erkende stagebedrijven

Rotterdam huisvest verschillende soorten bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. Om het voor jou overzichtelijk te houden zijn er verschillende zoekfuncties ingebouwd. Zo kun je onderscheid maken tussen een meewerkstage of een afstudeerstage. Maar ook kun je eenvoudige zoeken in het ruime aanbod stagevacatures per opleiding. Zo vind je jouw stage in Rotterdam die bij jouw opleiding past en kun je hier direct solliciteren naar deze stagevacature. Zo vind je jouw stageplek bij een erkend stagebedrijf.

Lees Meer >>

Recente stagevacatures in Rotterdam e.o.

Stage: Filmstagiair marketing
Business Innovation, Communicatie, Creative Media Professional, Crossmediale Communicatie, Digital Design, Digitale Techniek & Media, Marketing Management, Online Contentcreator, Vormgeving

Delft, Nederland

Stagiair Marketing en Communicatie - Breng IJsexpress tot Leven
Bedrijfskunde, Commerciele Economie, Communicatie, Creative Business, Creative Media Professional, Crossmediale Communicatie, Management, Marketing Management, Ondernemen, Ondernemerschap & Retail Management

Dordrecht, Nederland

Stage; Finanical business control audits
Bedrijfskunde, Commerciele Economie, Finance, Finance & Control

Delft, Nederland

Bekijk alle stages in Rotterdam

Vind jouw stage