Erkend Stagebedrijf hbo/wo®

ictzaakwaarnemer B.V.

Amsterdam, Nederland

4 Vacatures

Over ictzaakwaarnemer B.V.

ICTZaakwaarnemer is een data-driven detacheerder en is niet afhankelijk van de expertise en intuïtie van een HR-afdeling. Wetenschappelijk gevalideerd onderzoek en big data stelt ons in staat om voor elke ICT-specialist de perfecte functie te vinden en vice versa voor elke ICT-afdeling een perfect passende specialist. Zonder onterechte vooroordelen, met gelijke kansen voor iedereen.

Daarnaast staan wij dicht bij de doelgroep. We weten wat hen drijft en wat er voor nodig is om ze volledig gemotiveerd aan de slag te laten gaan. We delen onze ervaringen graag met onze partners. Zo zorgen we samen voor een werkomgeving waarin IT-specialisten kunnen groeien en partners kunnen genieten van jong-talent.

Detachering bevatte te veel bugs en was hard aan een update toe. Update nu naar de ICTZaakwaarnemer versie en geniet van de laatste ontwikkelingen!

Door te werken met ICTZaakwaarnemer haal je het meest uit je carrière. Dankzij nieuwe functionaliteiten zoals candidate-screening uit de topsport-wereld en onze unieke sales-methode, weten we van elke ICT’er waar zijn/haar potentie ligt en regelen we opdrachtgevers die daarbij aansluiten.

Daarnaast krijg je o.a. toegang tot: meer uitdagend werk, studeren (zonder studieschuld!) in de beste E-learning omgeving, een groeiplan en professionele begeleiding op maat, salarisverhoging per behaald certificaat of n.a.v. goede prestaties op de werkvloer, lease-auto’s zonder stickers en een betere work-life balance.

Kijk op onze website of neem contact op met een van onze collega’s voor meer informatie.


Voor opdrachtgevers zijn wij een partner die zorg draagt voor de continuïteit op hun ICT-afdeling. De manier waarop wij onze medewerkers bijstaan zorgt voor een lager verloop en een hogere kans op overname na een eventuele deta-vast periode. Dankzij onze innovatieve screeningsmethode kunnen wij met u meedenken over een strategische invulling van uw vacatures, die u zal helpen uw doelen te behalen.

Onze specialisten zijn beschikbaar voor:
Detachering
Deta-vast (optie tot kosteloze overname)

We zetten vol in op gelijke kansen; iedereen is welkom bij ICTZaakwaarnemer. Man, vrouw en/of genderneutraal. Veel of weinig ervaring. Wel of niet religieus. Alle culturen en achtergronden.

Opleidingen

Erkenning voor 10 opleidingen

  • Ad Human Resource Management
  • B Bedrijfskunde
  • B Business Studies
  • B Commerciele Economie
  • B Communicatie
  • B Communication and Multimedia Design
  • B Creative Business
  • B Creative Media and Game Technologies
  • B Human Resource Management
  • B Vormgeving

Locatie