Erkend Stagebedrijf hbo/wo®

Vindat Holding B.V.

Zwolle, Nederland

4 Vacatures

Over Vindat Holding B.V.

🚗 Ontdek Vindat: Baanbrekende Softwareoplossingen voor de Automarkt! 🚀

Ben je klaar om een opwindende reis te beginnen in de wereld van geavanceerde automotive software? Zoek niet verder! Vindat, een dynamisch en innovatief softwarebedrijf, revolitionaliseert de automobielindustrie met onze state-of-the-art oplossingen.

Waarom kiezen voor Vindat?

🌟 Bewezen Track Record: Ondersteund door ons gewaardeerde moederbedrijf, al jarenlang een grote speler in de internationale autogroothandel, is de software van Vindat geboren uit een schat aan branche-expertise. Onze oplossingen zijn klaar om getest te worden, wat zorgt voor betrouwbaarheid en efficiëntie vanaf het begin.

🌟 Eindeloze Mogelijkheden: De automarkt is voortdurend in ontwikkeling, en dat geldt ook voor ons! Met meerdere succesvolle integraties en samenwerkingen met bedrijven die op maat gemaakte oplossingen vereisen, loopt Vindat voorop bij het aanpakken van branche-specifieke uitdagingen. We verwelkomen creativiteit en innovatie, waardoor jouw ideeën werkelijkheid worden.

🌟 Betekenisvolle Impact: Bij Vindat heb je een aanzienlijke invloed op het autolandschap. Van het stroomlijnen van processen tot het verbeteren van gebruikerservaringen, speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van deze dynamische industrie.

Waarom kiezen voor ons voor jouw stage?

🔧 Hands-On Ervaring: Als stagiair bij Vindat hoef je geen koffie te halen. In plaats daarvan duik je meteen in spannende projecten en werk je nauw samen met ons ervaren team om onze geavanceerde software te ontwikkelen en te verbeteren. Jouw ideeën worden gewaardeerd en je krijgt de kans om je creaties tot leven te zien komen.

🔧 Begeleiding en Groei: We geloven in het koesteren van talent en het bieden van een ondersteunende omgeving voor jouw professionele ontwikkeling. Ons team van experts zal je begeleiden tijdens jouw stage en je helpen jouw volledige potentieel te benutten.

🔧 Gemeenschap en Samenwerking: Bij Vindat hechten we waarde aan teamwork. Je maakt deel uit van een levendige gemeenschap en werkt samen met gelijkgestemde personen die jouw passie voor software en de automarkt delen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Vindat-familie! Als je enthousiast bent om jouw vaardigheden en kennis toe te passen in een dynamische, snel veranderende omgeving, sluit je dan aan bij ons voor een stage die onvergetelijk belooft te worden.

Opleidingen

Erkenning voor 9 opleidingen

  • Ad Frontend Design & Development
  • Ad Informatica
  • B Applied Data Science & Artificial Intelligence
  • B Business IT & Management
  • B Business Information Technology
  • B Communication and Multimedia Design
  • B Data Science (joint degree)
  • B HBO-ICT
  • B Informatica

Locatie